با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مركز علم و فناوري جنبش عدم تعهد (نم)؛
كارگاه آموزشي بینالمللی تجاریسازی فناوری با حضور متخصصان 20 کشور افتتاح شد
کارگاه آموزشی بین المللی تجاری سازی فناوری با حضور معاون امور بينالملل و تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري و دبيركل مركز علوم و فناوري عدم تعهد و با حضور متخصصين از 20 كشور جهان در پارك فناوري پرديس معاونت علمی آغاز به کار کرد..
کارگاه آموزشی بین المللی تجاری سازی فناوری با حضور معاون امور بينالملل و تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري و دبيركل مركز علوم و فناوري عدم تعهد و با حضور متخصصين از 20 كشور جهان در پارك فناوري پرديس معاونت علمی آغاز به کار کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عليمرتضي بيرنگ معاون امور بينالملل و تبادل فناوري معاونت علمي در مراسم افتتاحيه اين رويداد، ضمن خيرمقدم به شركتكنندگان، برگزاري اين كارگاه آموزشي را نقطه عطفي براي انتقال تجربيات در زمينه تجاريسازي فناوري ميان كشورها دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين كارگاه براي همه كشورهاي مشاركتكننده دستاوردهاي مثبتي را به همراه داشته باشد.
پروفسور آرون كولشرشتا دبيركل مركز علوم و فناوري عدم تعهد نيز با اشاره به آنكه تاكنون 9 رويداد را با مشاركت مراكز مختلف در ايران برگزار نموده است، مشاركت بيش از 20 كشور را در اين برنامه نشاندهنده اهميت موضوع تجاريسازي براي كشورهاي عضو دانست و از شركتكنندگان خواست با استافاده از تجارب اساتيد دعوت شده از كشورهاي توسعه يافته، نمونههاي موفق تجاريسازي در پارك فناوري پرديس را نيز مورد تحليل دقيق قرار دهند.
در این کارگاه آموزشي كه با همکاری پارك فناوري پرديس معاونت علمی و مركز علم و فناوري جنبش عدم تعهد(نم) برگزار ميشود، طی چهار روز به بررسی مشکلات، راهکارها و نمایش نمونههای موفق در زمینه مديريت نوآوري، تشريح مدلهاي تجاريسازي مطرح در جهان و آشنايي با نمونههاي موفق تجاريسازي فناوري و بحث مالكيت معنوی یا محافظت از ثبت محصول جهت دوام در بازار پرداخته ميشود.
در كارگاه آموزشي بینالمللی تجاریسازی فناوری، مديران حوزه علم و فناوري، کارآفرینان و اساتيد دانشگاهي از کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد شامل ایران و بیست کشور ونزوئلا، سري لانكا، نيجريه، موريس، پاكستان، كامبوج، مالزي، كوبا، غنا، هند، عراق، كنيا، آفريقاي جنوبي، زامبيا، زيمبابوه، ويتنام، فلسطين، عمان، توگو و تانزانيا حضور دارند.
سخنراناني از كشورهاي توسعه يافته به همراه اساتيد ايراني در طي چهار روز برگزاري اين كارگاه، موضوعات مختلفي از قبيل سرمايهگذاري خطرپذير، مديريت كسب و كارهاي نوپا، مديريت ريسك و ... را به بحث خواهند گذاشت. بازديد از نمايشگاه بينالمللي فناوري و نوآوري نيز از جمله برنامههای جانبي اين كارگاه آموزشي خواهد بود.
ارسال به دوستان